facebook tracking
Mats Lembäck

Mats Lembäck

Personalkoordinator Disk

Jag är en kille som halkade in i restaurangyrket redan vid 14 års ålder. Efter 9 års grundskola lyckades jag ta mig in på Ester Mosessons Gymnasium där jag studerade kocklinjen i 2 år 1976-1978. Jag började jobba på en lokal pizzeria i Göteborg i c.a 1 år innan jag kom till Park Avenue Hotel som fiskrensare och senare styckkock. Efter 1,3 år hamnade jag på fiskspisen i 2 år för att sen avsluta på Rotisseuren (Köttspisen) 2 år. Nu hade det hunnit bli 1984 och jag bestämde mig för att ut och resa och jobba som kock. Jag hamnade i Italien 5 månader, men vantrivdes där och åkte vidare till Fijiöarna i 6 månader för att sen hamna i Los angeles där jag blev kvar till 1989 December. Jag jobbade runt lite extra på småkrogar i Göteborg fram till 1991 för att sen hamna på Färja som jag jobbade på i 7 år där jag gick kock. De sista 3 åren arbetade jag som Köksmästare på färjorna inom Estline som gick under rederiet Hornet. mina sista 3 år till sjöss jobbade jag som steward på lastbåtar. Emellan Färjorna och last båtarna hade jag en kort sejour som trubadur på båtarna och på Gotland. Att beskriva mig själv är svårt men om jag skulle gå på vad jag har hört och vad jag känner så är jag en kille med stor social kompetens som gillar möten med nya människor. Hjäper gärna till om jag kan med det mesta.

mats.lemback@majola.se

08-600 35 00

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor