Kristina Linder

Kristina Linder

Ekonomiansvarig

Jag ansvarar för den ekonomiska redovisningen och rapporteringen här på Majola RestaurangKonsult och en stor del av min tid ägnar jag även åt löne- och HR-frågor. Jag är civilekonom och har arbetat på Majola sedan i början av 2015.

Liksom många av mina kollegor har jag en flerårig erfarenhet från restaurangbranschen med mig i bagaget. Jag är uppväxt i en restaurangfamilj och jag har gjort allt från att plocka disk, arbeta i matsal till att vara nattklubbschef på ett av Stockholms största diskotek.

Innan jag kom till Majola var jag ekonomiansvarig på ett företag inom IT-branschen, men nu känner jag att jag knutit ihop säcken då jag i min nuvarande position även har nytta av tidigare erfarenheter från restaurangbranschen.

Majola har en stark tillväxt och med det innebär en del av mitt arbete att effektivisera företagets redovisningsprocesser för framtidens behov. Här har har jag funnit ett arbete med mycket driv och stora möjligheter att utvecklas både i min yrkesroll och på det personliga planet. Jag uppskattar även att det är en prestigelös och rolig arbetsplats där personalen står i högsta fokus.

08-6003500

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor