Webbplatsen använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Majola RestaurangKonsult och våra samarbetspartner använder cookies och liknande tekniker (gemensamt "cookies") som behövs för att visa webbplatsen och för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Om du samtycker till det kommer vi också att använda cookies för analys- och marknadsföringssyften.

Besök vår Cookie Policy för att läsa mer om de cookies vi använder.

Du kan när som helst återkalla eller ändra ditt samtycke genom att klicka på ”Hantera cookies”, som du hittar längst ner på varje sida.

  • Vill du också hitta lugnet på landet samtidigt som du får laga riktigt bra mat?

    Hedenlunda Slotts restaurang håller högsta klass och här serveras allt från konferensmenyer till trerättersmiddagar och frukostbufféer. All mat lagas från grunden, gärna med närodlade råvaror, och serveras till kvalitetsmedvetna gäster vilket kräver god planering, kunskap och kärlek till matlagningskonsten. 

    Som souschef arbetar du i ett relativt litet team och har ett tätt samarbete med köksmästaren där ni turas om med ansvaret över driften. Du är operativ inom alla områden i köket och kan även vara delaktig inom övriga områden såsom inköp och egenkontroll m.m.

    Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och helger. 

    Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person, med tillträde enligt överenskommelse. 

Majola RestaurangKonsults karriärsida

Vass souschef rekryteras till Hedenlunda Slott!

Är du souschefen vi söker till Hedenlunda Slott i vackra Sörmland? Du erbjuds här en trivsam tjänst i ett tight team där du får skapa högkvalitativa rätter i vackra miljöer. Kan det blir bättre?! Du blir anställd direkt av Hedenlunda Slott efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. Läs mer i annonsen eller hör av dig till therese.hedenstrom@majola.se

Therese Hedenström HR Business Partner

Svarar vanligtvis inom 1 timme

Powered by